Menu

De kracht van de eerste indruk

Ook voor een huis geldt: de eerste indruk telt. Je wilt de kijkers een goed gevoel meegeven over het huis. Daar kan verkoopstyling je bij helpen. Met slimme tips ziet je huis er snel aantrekkelijk uit. Dat begint al bij een gepoetste voordeur. En bij opgeruimde woon- en slaapkamers. De kijker wil namelijk een goed beeld krijgen van de beschikbare ruimte. Hoe minder vol een woning is, hoe beter. Creëer eenheid en balans, en laat de ruimtes voor zich spreken. Met een neutrale, rustige sfeer kan de kijker zich een goede voorstelling maken van zijn nieuwe thuis.

Meer weten? Vraag het aan Elvi!

JA! Komt Elvi langs, dan komt ze langs met slimme tips. Ze kijkt met een fotografisch oog en geeft stylingadvies. Elvi helpt je om je huis zo optimaal mogelijk te presenteren.

Vrijblijvende verkoopstyling

Elvi is niet alleen al meer dan 20 jaar partner bij JA!, zij is ook onze interieurstylist. Zij geeft verkooptips en stylingadvies voor een optimale verkoop. Dit doet zij zowel bij bewoonde als bij leegstaande woningen in Amsterdam en omstreken. Altijd geheel vrijblijvend! Ze denkt met verkopers mee hoe ruimtes zo goed mogelijk tot hun recht komen. Op de fotopresentaties én in het echt. Met haar effort worden kijkers ook echt kopers.