Menu

Kennis van de markt én jouw wensen

We zetten onze ervaring en ons grote netwerk in voor jou! We luisteren naar je wensen en matchen deze met geschikt aanbod. Wil je jouw woning verkopen? We garanderen je de hoogst mogelijke opbrengst door vakkundige onderhandelingen. Onze kennis van het vak houden we altijd actueel via scholing en certificering. We zijn onder meer geregistreerd bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Bovendien zijn we aangesloten bij het landelijk taxatie-instituut NWWI, voor taxatierapporten met een keurmerk.

Makelaar Amsterdam Zuid

JA! Makelaardij zit aan de Koninginneweg in Amsterdam Oud Zuid. We hebben een licht en stijlvol ingericht kantoor; hoe kan het ook anders met onze stylist Elvi in huis?! Kom je bij ons langs? Dan kun je – als de Koninginneweg bereikbaar is – naast het pand parkeren. Office managers Gabriëlle, Maud en Charlotte ontvangen je hartelijk met een kop koffie of thee. Jaap, Jan-Willem, Stefanie, Jantina of Philip geven je vakkundig advies over de Amsterdamse huizenmarkt, de buurten en woningen.

Bekijk de routebeschrijving

De geboorte van JA! Makelaardij

JA! Makelaardij is in 1999 opgericht door Jaap Admiraal en zijn vrouw Elvi. Leuk weetje: op de dag dat Jaap zijn eerste woning verkocht, werd ook zijn zoon geboren. De kraamhulp nam die dag zowel geboortefelicitaties als biedingen op de woning aan!

Naast Jaap is sinds 2018 ook Jan-Willem Kwant managing partner van JA! Makelaardij in Amsterdam Zuid.