Menu
kantoorruimte

Amsterdam – Kraanspoor 38

€ 12.500,- p/m.
330 m2
Oppervlakte
Bekijk afbeeldingen

Omschrijving

In het Kraanspoor 36, gelegen in het levendige en creatieve NDSM-werfgebied in Amsterdam, is een unieke kantoorruimte beschikbaar. Dit opvallende gebouw beslaat drie verdiepingen en steekt over de kade uit met een prachtig uitzicht over het IJ.
Het innovatieve ontwerp, waarin de voormalige kraanbaan verwerkt is, creëert een transparante en open werkomgeving met veel natuurlijk licht door de grote ramen. Het Kraanspoor is meer dan alleen een spectaculair kantoor; het is een eco-bewust wonder, met onderscheidingen als de National Steel Award 2008, de Glass Award 2008 en de MIPIM 2008 Green Building Award +.

Deze turn-key kantoorruimte van ca. 330 m² heeft veel raampartijen, wat een goed uitzicht biedt tijdens het werken. Verder is de ruimte volledig gemeubileerd en zijn er verschillende vergadermogelijkheden, die tevens voorzien zijn van meubilair. Bovendien is er parkeergelegenheid bij de naastgelegen parkeervakken, zodat u en uw team altijd terecht kunnen.

Locatie en bereikbaarheid:
Het Kraanspoor ligt in het hart van de NDSM-werf, een bruisend cultureel centrum dat bekend staat om zijn kunstexposities, festivals en creatieve evenementen. Deze levendige sfeer draagt bij aan een unieke en inspirerende werkomgeving. Het representatieve kantoorgebouw is een iconische landmark in deze omgeving en één van de beste werkomgevingen in deze buurt.

Het nabijgelegen busstation Amsterdam Stenendokweg, op slechts 7 minuten lopen van het kantoor, heeft een goede verbinding met station Amsterdam Centraal. Bovendien ligt de NDSM-veerbootterminal op een steenworp afstand, met regelmatige veerdiensten naar Centraal Station. Met de auto is er een directe toegang tot de s118 en de nabijgelegen A10 en is er parkeermogelijkheid voor de deur.

Beschikbaarheid:
In totaal is er ca. 330 m² kantoorruimte per direct te huur.

Huurtermijn:
Tot 31 augustus 2027, opzegtermijn van minimaal 12 maanden.

Huurprijs:
€ 12.500 per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Staat van oplevering:
De beschikbare kantoorruimte wordt turn-key opgeleverd. De aangeboden kantoorruimte is volledig gemeubileerd en direct klaar voor gebruik.

BTW:
Op de huurprijs is BTW van toepassing.

Huurovereenkomst:
Standaard ROZ-huurovereenkomst, model 2015.

Overdracht

 • Prijs
  € 12.500,- p/m.
 • Status
  Beschikbaar

Bouwvorm

 • Hoofdbestemming
  Kantoorruimte
 • Jaar
  2008
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • liggingen
  Bedrijventerrein

Indeling

 • kantoorruimte opp.
  330 m2

Buitenruimte

 • Liggingen
  Bedrijventerrein
 • Onderhoud buiten
  Goed

Foto’s