Menu
kantoorruimte

Amsterdam – Antonio Vivaldistraat 60

€ 25.000,- p/m.
465 m2
Oppervlakte
Bekijk afbeeldingen

Omschrijving

In het gebouw Vivaldi, gelegen aan de Antonio Vivaldistraat op de Zuidas, komt een unieke onderhuursituatie beschikbaar. Deze kantoorruimte is voorzien van alle gemakken en faciliteiten en is hoogwaardig afgebouwd. De ruimte is ca. 465 m² groot en is verdeeld in verschillende, gemeubileerde kantoren, vergaderruimten en belcellen. Daarnaast is er een eigen keuken met pantry aanwezig en een eigen toiletgroep. Voor personeel dat met de auto komt, zijn er 6 parkeerplekken beschikbaar en is er afgesloten fietsenkelder.

Verder heeft het kantoorgebouw energielabel A en een representatieve entree, waardoor klanten en personeel goed ontvangen kunnen worden. De begane grond wordt geëxploiteerd door “Club Botanica”, met een koffiebar en de mogelijkheid voor ontbijt en lunch tussen 08:00 – 16:00 uur. Verder is er een grote daktuin aanwezig voor algemeen gebruik van alle huurders van Vivaldi.

Locatie en bereikbaarheid
In de omgeving van het kantoorgebouw vind je een scala aan bedrijven, van grote banken en advocatenkantoren tot start-ups en mkb's. Verder zijn er diverse hotels en restaurants in de buurt, evenals voldoende cafés om van een goede kop koffie te genieten of om naar toe te gaan voor een lunchpauze.

De bereikbaarheid van dit kantoor is uitstekend. Met een locatie direct aan de snelweg (A10 & A2) en dicht bij station RAI en diverse bushaltes, is het zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Beschikbaarheid
In totaal is er ca. 465 m² kantoorruimte per direct te huur.

Huurtermijn
Voor de verhuur wordt een huurtermijn van 12 maanden gehanteerd, langer in overleg.

Huurprijs en servicekosten
Huurprijs op aanvraag.

Staat van oplevering
De beschikbare kantoorruimte wordt volledig turn-key en inclusief alle benodigde faciliteiten aangeboden. De kantoorruimte is volledig gemeubileerd en direct klaar voor gebruik.

BTW
Op de huurprijs is BTW van toepassing.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-huurovereenkomst, model 2015.

Overdracht

 • Prijs
  € 25.000,- p/m.
 • Status
  Beschikbaar

Bouwvorm

 • Hoofdbestemming
  Kantoorruimte
 • Jaar
  1967
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • liggingen
  Bedrijventerrein

Indeling

 • kantoorruimte opp.
  465 m2

Buitenruimte

 • Liggingen
  Bedrijventerrein

Foto’s