Het team van JA! Makelaardij!

Zijn grote voorbeeld was van jongs af aan "oom Piet". Met hem ging hij op stap en kwam hij in aanraking met vastgoed. In de vakanties werkte hij mee op het makelaarskantoor Admiraal van oom Piet. En vanaf toen is het balletje flink gaan rollen. Bij Hoen, Geytenbeek & Hompes en tenslotte Keij & Stefels heeft hij de verdere kneepjes van het vak geleerd. Maar de stijl en visie van Jaap zijn uniek. In 1995 is hij als als jongste makelaar van Amsterdam beëdigd. Jaap is ambitieus, gretig en met inhoudelijke kennis van een absolute expert. Iedereen kent Jaap en Jaap kent iedereen. Jaap gaat voor je door het vuur. Met Elvi.

Jaap Admiraal

Makelaar Taxateur RMT

Jantina woont al 25 jaar in Amsterdam, maar haar roots liggen in Friesland. Ze is allround en volhardend. Ideaal voor ons JA! team. Jantina behaalde in 2001 haar papieren als geregistreerd woningmakelaar en leerde bij Hoekstra en van Eck de ins en outs van het vak. Alweer sinds 2009 werkt ze bij JA! makelaardij. Haar passie is fotografie en ze maakt graag bijzondere foto's tijdens haar verre reizen. Naar Vietnam, Patagonië of Lapland, maar haar thuisbasis Amsterdam blijft haar altijd boeien! Onze klanten zijn dolgelukkig met haar vakkundige inzet. Met effect.

Jantina Asselman

MAKELAAR TAXATEUR RMT

Elvi is partner in het bedrijf. Ze geeft veel en graag styling-advies bij de verkoop van woningen. Verder doet ze de IT, administratie, financiën en personeel. Elvi groeide op in de Achterhoek en vertrok op haar 18e naar de grote stad. Na de HTS confectie werkte ze jaren in de modewereld. Met aanvullend de opleiding Artemis interieurstyling begon ze met Jaap in 1999 het eigen makelaarskantoor JA! en maakte wat je noemt een vliegende start mee. Elvi heeft een passie voor veldbloemen, houdt van yoga en skeeleren. Samen met Jaap en de drie kinderen woont ze in Zuid. Met tuin.

Elvi Huizinga

STYLING & FINANCE

Jan Willem komt uit het Oosten des lands en heeft een tomeloze energie. Naast al het werk voor JA! heeft hij wekelijks de tijd om te hockeyen, te voetballen en te tennissen. Bij DK projecten leerde hij hoe panden in elkaar zitten. Met zijn ervaren kijk op de bouw weet hij feilloos wat verbouwingen kosten en heeft hij veel kennis vergaard van vastgoed. Jan Willem houdt van het sociale leven en heeft een enorm sociaal netwerk. Hij gebruikt zijn sportieve geest en commerciële inzicht om zich vast te bijten in het project. Tot volle tevredenheid van zijn klanten. Met verbinding.

Jan Willem Kwant

Makelaar

Stefanie de Kroon

Stefanie de Kroon

MAKELAAR KRMT

Gabriëlle is onze jongste aanwinst en recent bij JA! makelaardij gestart. Dat is echter in het geheel niet te merken. Als een geroutineerde beheert ze de telefoon en klaart ze vele klussen op kantoor. Ze draait haar hand niet om voor een ingewikkelde taxatie of een lastige agendaplanning. Gabrielle is bijzonder vriendelijk en heeft veel geduld. Een kwaliteit die haar ook als moeder van twee drukke jongetjes goed van pas komt. Door haar is het gehele JA! team goed op dreef. Met solidariteit.

Gabriëlle ter Beek

Office Manager

Nick Henderson

Assistent makelaar

Minou Scheltema

Office Manager