Het team van JA! Makelaardij!

Wie JA! zegt, zegt Jaap. Al meer dan 20 jaar zet hij zich vol overgave in voor de makelaardij. En voor zijn klanten. Zijn grote inspirator in het vak was zijn “oom Piet Admiraal”. Jaap is ambitieus, gefocust en heeft de inhoudelijke kennis van een absolute expert. Iedereen kent Jaap en Jaap kent iedereen. Je vindt hem op de golfbaan, het hockeyveld, het tenniscourt: Jaap is altijd in voor een (sportieve) uitdaging. En wil daarbij graag winnen. Hij bedenkt overal oplossingen voor, het liefst op een vooruitstrevende manier. JA! Dat noemen we passie voor de zaak.

Jaap Admiraal

Makelaar Taxateur RMT / Partner

Jantina woont al meer dan 25 jaar in Amsterdam, maar haar roots liggen in Friesland. Dat zie je terug in haar nuchtere aanpak. Ze hecht waarde aan een eerlijk advies én aan goed persoonlijk contact met haar klanten. Jantina haalde in 2001 haar makelaarspapieren en is sinds 2009 een vaste waarde bij JA!. Door haar jarenlange ervaring speelt ze vakkundig in op ieders wensen. Ze is allround, volhardend en vindt altijd een oplossing. De klanten zijn dolgelukkig met haar inzet. Jantina wordt zelf - naast haar werk - happy van tennis, yoga en wandelvakanties. JA! Ook wij zijn happy - met Jantina.

Jantina Asselman

Makelaar Taxateur RMT

Elvi is partner in het bedrijf én van Jaap. Ze groeide op in de Achterhoek en vertrok op haar 18e naar de grote stad. Na haar studie HTS confectie werkte ze jaren in de mode. In 1999 begon ze met Jaap hun eigen makelaarskantoor en maakte wat je noemt een vliegende start mee. Zij draagt zorg voor het personeel, de financiën en IT. En hun 3 kinderen. Elvi houdt van organiseren en een goede flow op kantoor. Dat er overigens door haar strak en stylish uitziet. Net als de huizen van verkopers. Met haar verkoopstyling-adviezen weet ze de verkoopkansen van woningen te vergroten. Elvi is altijd in de weer en houdt van afwisseling. Bij JA! is gelukkig geen dag hetzelfde.

Elvi Huizinga

Styling & Finance / Partner

Rock steady: dat is onze Gabriëlle. Als zij iets voor je regelt, dan weet je dat het goed gebeurt. Ze plant zorgvuldig afspraken in, staat op een heldere manier klanten te woord, verzorgt taxatierapporten tot in de puntjes en maakt prachtige online woningpresentaties. Gabrielle is bijzonder goed gehumeurd en heeft veel geduld. Een kwaliteit die haar ook als moeder van twee actieve jongetjes goed van pas komt. Gabriëlle is verknocht aan de Amsterdamse huizenwereld. En JA!, wij aan haar.

Gabriëlle ter Beek

Office Manager

Jan Willem is een van de meest betrokken mensen die we kennen. Hij heeft een groot netwerk en gaat altijd op zoek naar die persoonlijke klik met de klanten. Dat maakt zijn werk zo waardevol. Daarnaast heeft hij een zeer ondernemende geest en een competitieve instelling, maar stelt integriteit altijd voorop. Perfecte eigenschappen voor een makelaar én partner van JA! Jan Willem kan als de beste ons team enthousiasmeren. Sporten tot het gaatje, gezelligheid met zijn familie, op avontuur met zijn geliefde vriendin, of gewoon lekker barbecueën met vrienden zorgen ervoor dat Jan Willem niet altijd ‘aan’ staat. JA! Ook dat vinden we belangrijk.

Jan Willem Kwant

Makelaar / Partner

Hoor je een klinkende schaterlach, dan weet je zeker dat het Stefanie is. Ze benadert mensen enthousiast en open. Stefanie weet zich perfect in te leven in ieders woonsituatie. Dat is haar letterlijk met de paplepel ingegoten. Als dochter van expats paste zij zich moeiteloos aan in grote steden als Djedda en Wenen. En last but not least in Eindhoven. De laatste 10 jaar woont ze in het Amsterdamse en is Stefanie gewoon ‘keigoed’ bezig als zelfstandig makelaar. Ze weet voor een ieder de transactie van een woning tot een goed eind te brengen. Als Stefanie iets doet - van werken tot reizen tot sporten - dan doet ze dat vol overgave. JA! Wij houden wel van zoveel toewijding.

Stefanie de Kroon

Makelaar KRM

Nick houdt van het makelaarsvak en staat energiek in het leven. Dat vertaalt zich in zijn werk naar positiviteit, doortastendheid en daadkracht. Bij het vlot verkopen van jouw woning of het vinden van je droomhuis op de Amsterdamse woningmarkt. Daarbij vindt hij áltijd de rust voor persoonlijk contact en het doorgronden van woonwensen. In zijn vrije tijd zoekt Nick het liefst de adrenalinekick op: skydiven, bungeejumpen en zelfs zwemmen met witte haaien. Hij is sportief, kan alles met een bal en is daarbij bloedfanatiek. Met zijn open en levenslustige houding ontdekt Nick graag nieuwe landen en culturen. JA! Zijn positieve energie werkt aanstekelijk.

Nick Henderson

Makelaar KRM

De eerste kennismaking tussen Kim en JA! was door het oog van een lens: ze fotografeerde de viering van ons 20-jarig bestaan. Daar viel haar creatieve inslag direct op. Dat ze ook een creatieve duizendpoot is, komt haar als office manager zeker ten goede. Kim beheert alle agenda’s nauwgezet, staat klanten geïnteresseerd te woord en schrijft aantrekkelijke verkoopteksten. Na een dag hard werken, stapt ze - met de wind in haar krulharen - op de fiets naar man en dochter. Uitwaaien doet ze graag op het strand van Castricum, waar ze vroeger in de strandtenten werkte. JA! Met Kim hebben we de wind in de zeilen.

Kim den Bakker

Officemanager